avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenzile administrative se prescriu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenzile administrative se prescriu ?

Va salut! Vreau sa va intreb , amenzile administrative cumulate la taxe si impozite se prescriu dupa un anumit timp ? Stiu ca te incurca in caz ca doresti sa vinzi ceva sau sa cumperi, dar am inteles ca dispar dupa 5 ani ?
Cel mai recent răspuns: andrey912011 , utilizator 20:26, 11 Iulie 2011
Va salut!
Am si eu o intrebare!Unul din parinti,mai exact tatal are vreo 2 amenzi neachitate!Nu de mult a aflat ca amenzile neplatite se prescriu,el fiind un cetatean corect pana la momentul cu pricina!
Acum,ma intereseaza care sunt repercusiunile acestui fapt,sa-i zicem ilicit!?
Indeosebi ma intereseaza daca voi intampina probleme in momentul in care va trebui sa depun un dosar pentru bursa,eu fiind student!
Printre actele necesare dosarului de burse se numara si acea declaratie de venituri,TIP !De unde se poate obtine?E posibil sa nu-mi poata fi eliberata de catre Departamentul Finaciar din pricina acelor amenzi?Si daca da,ce alternative exista!?

PS:Tocmai am aflat ca declaratia de venituri este eliberata de catre secretariatul aferent facultatii!
Atunci,care sunt riscurile sa nu pot obtine bursa mult dorita daca am 2 amenzi neplatite???
Astept un raspuns si va multumesc anticipat!

Astept un raspuns! Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
andrey912011, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile de circulatie silvia159 silvia159 Intrebare despre amenzile poliţiştilor. Locale, rutiere Sunt diferenţe între ele ? Amenzile de circulatie si cele rutiere în ce condiţii se prescriu. ... (vezi toată discuția)
Amenda din 2009 - prescriptie mariastan20 mariastan20 Buna ziua , Asi dori sa intreb daca amenzile se prescriu ,si daca da la ce termen. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Prescriere datorii petroniki petroniki Nu am achitat impozitul pt locuinta si masina,plus amenzile de la circulatie de vreo 3 ani.Va rog sa-mi spuneti daca aceste datorii se prescriu?Multumesc! (vezi toată discuția)