avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara Ar putea sa îmi spună cineva care ar fi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara Ar putea sa îmi spună cineva care ar fi consecințele ...

Bună seara
Ar putea sa îmi spună cineva care ar fi consecințele neaderarii la sna 2016 - 2020
Din punctul meu de vedere aderarea acum ar fi tardiva in condițiile în care era un anumit termen in care se putea adera.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri

Alte discuții în legătură

Exceptia tardivitatii cererii reconventionale.... cine stabileste daca un fragment dintr-o intampinare constituie cerere reconventionala? viorelh viorelh Revin si cu detalii....Intr-un dosar de executare silita ( credit CHF/achizitie imobil) debitorul a facut notificare de DIP ( conf legea 77/2016), creditorul ... (vezi toată discuția)
Executare sau suspendare? user3107 user3107 Buna ziua, o cunostinta in anul 2016 a primit o condamnare cu suspendare cu termen de incercare de 2ani si 6 luni, iar in 2018 in ultima luna de incercare a ... (vezi toată discuția)
Declararea unui copil nou nascut cu sex incert corinac79 corinac79 Buna seara as dori sa stiu care este procedura legala in cazul in care nu se poate spune cu certitudine sexul unui nou nascut. Multumesc (vezi toată discuția)