avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna seara am avut la rdsc internet si tv pe 2 ani iar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna seara am avut la rdsc internet si tv pe 2 ani iar ultimele ...

buna seara am avut la rdsc internet si tv pe 2 ani iar ultimele 3 luni nu am mai platit ca am plecat din tara ,nu am predat nici modemul iar acuma mau dat in judecata cu o suma de 4000 de lei ce pot face
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 12:02, 3 Octombrie 2021
ce sa faceti? va aparati in instanta.
Personal sau prin mandatar ori prin avocat.
din ce spuneti, cam sunteti in culpa, sau ...poate ca nu.
Plătiți restanțele din ultimele 3 luni și rugați pe cineva rămas în țară să predea modemul și scăpați mai ieftin de 4000 lei.Ideal era să vă rezolvați problemele înainte de plecarea din țară nu să puneți pe alții pe drumuri.
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2021
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ,am avut contract la rdsc la internet si tv ,a mai ... malina111 malina111 buna seara ,am avut contract la rdsc la internet si tv ,a mai ramas vreo 3 luni pana la incheirea contractului si nu am mai platit din cauza ca am plecat din ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract la upc catalina.p catalina.p speta : Am fost client upc cred ca din 2008 In urma cu 2-3 ani am reincheiat cu upc un contract pt internet mai performant + TV +telefonie fixa In prezent ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc Nick05 Nick05 Buna ziua, Dupa 1 an de zile, un furnizor de servicii cablu/telefonie/internet continua sa trimita facturi si amenintari cu executare silita. Pe data de 20 ... (vezi toată discuția)