avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna seara ,am avut contract la rdsc la internet si tv ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna seara ,am avut contract la rdsc la internet si tv ,a mai ...

buna seara ,am avut contract la rdsc la internet si tv ,a mai ramas vreo 3 luni pana la incheirea contractului si nu am mai platit din cauza ca am plecat din tara si nu am predat modemul iar acuma ma trezesc ca trebuie sa plates 4000 dei lei din cauza la rutar si ultimele 3 facturi ,ce poot face ca m.au dat in judecata ,multumesc
Cel mai recent răspuns: malina111 , utilizator 21:57, 27 Septembrie 2021
Buna seara,
Citiți contractul, luați legătura cu un avocat. Dar, in principiu, cred că sunteți bun de plată.
Succes!
In ce an ati facut asta, nu ati mai platit facturile?
Poate puteti invoca prescriptia datoriei....
Ati primit vreo adresa de executare silita, ati incheiat vreun acord de plata, contactat de vreo firma de recuperare datorii...?
am primit la parinti mi e nu are ce sa mi ia dar ma gandesc ca imi pun oprire pe card , nu ma contactat nicio firma de recuperari ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive contract cablu tv Liza14 Liza14 In noiembrie 2010 am incheiat un contract de furnizare servicii internet+cablu tv. In aprilie 2011 am solicitat firmei rezilierea contractului, in mai s-a ... (vezi toată discuția)
Preluat de firma de recuperare new_utilizator new_utilizator buna seara .am 2 credite la doua banci diferite si un card .am fost preluat de aceeasi firma de recuperare .la un credit am semnat un angajament de plata la ... (vezi toată discuția)
Buna seara am avut la rdsc internet si tv pe 2 ani iar ultimele ... malina111 malina111 buna seara am avut la rdsc internet si tv pe 2 ani iar ultimele 3 luni nu am mai platit ca am plecat din tara ,nu am predat nici modemul iar acuma mau dat in ... (vezi toată discuția)