avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJUL TEHNIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJUL TEHNIC

Din OUG 28/18.03.2009, actualizata am inteles ca facilitatile fiscale pentru angajatorii care au intrat in Somaj tehnic s-au acordat pina in 31.12.2009. In 2010 mai sint valabile ? N u sint lamurita sub acest aspect, mai ales ca nu gasesc nimic concret sa cred ca se mai acorda in 2010. Ma puteti ajuta sa am o certitudine ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:07, 10 Ianuarie 2010
Deocamdata nu s-a emis nici un act normativ care sa prelungeasca efectele OUG 28/2009 referitoare la aceste facilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in cm Ank27 Ank27 Puteti sa imi spuneti va rog daca in cazul intreruperii activitatii din cauza somajului tehnic cu oug 28/2009 mai putin de o luna,se trece suspendarea in ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru somaj tehnic RAD NICOLETA RAD NICOLETA Buna ziua ! Doresc sa ma informez care sunt pasii ce trebuie urmati pentru ca un angajat sa poata fi trimis in somaj tehnic , care dintre declaratii lunare ... (vezi toată discuția)
Oug 28/2009 Doina Elena Doina Elena Mai pot beneficia ca societate de facilitatile aceastei ord in perioada dec 2009 , ian si febr 2010? (vezi toată discuția)