avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Sunt în concediu medical pentru cancer la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Sunt în concediu medical pentru cancer la san , ...

Bună ziua.
Sunt în concediu medical pentru cancer la san , mai am puțin și se termina acel an și 6 luni de care am beneficiat. As vrea sa trec la pensie de boala , am 29 de ani vechime. Ce ma interesează este gradul la care o sa fiu încadrată. Mentionez ca in continuare iau citostatice.

Alte discuții în legătură

Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca am dreptul la pensie de boala ContSters58087 ContSters58087 am 50 ani si am lucrat doar 9 ani plus 7 ani ptr cresterea copiilor.am 3 diagnostice cu care am dreptul sa cer iesirea la pensie.astept cu nerabdare ... (vezi toată discuția)
Pensie eladora eladora Bună ziua. Sunt in pensie de boala in urma unui cancer de san. Am si pensie de handicap grad accentuat. Aș dori să stiu la ce vârstă pot trece in pensie ... (vezi toată discuția)