avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog conform Ordonantei nr. 99 din 10 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog conform Ordonantei nr. 99 din 10 septembrie ...

Buna ziua, va rog conform Ordonantei nr. 99 din 10 septembrie 2021 se suspendă orice tip de concurs pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante și temporar vacante din institutiile publice , precizez faptul ca suntem institutie publica subordonata Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 23 Septembrie 2021
Potrivit art.27 alin.3 din Legea 55/2020, "până la încetarea stării de alertă, în instituțiile și autoritățile publice se suspendă orice tip de concurs pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante și temporar vacante, cu excepția celor prevăzute la alin. (1) și (2), a posturilor și funcțiilor vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea și coordonarea acestuia, a posturilor și funcțiilor vacante din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și caselor de asigurări de sănătate, a posturilor și funcțiilor vacante din unitățile sanitare publice aparținând ministerelor și instituțiilor cu rețele sanitare proprii, astfel cum sunt prevăzute la art. 4 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, ..... ".

Direcția Generală de Asistența Socială și Protecția Copilului funcționează ca instituție publică de interes local, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Judetean .

In speta, se suspenda si la DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Potrivit og nr. 19/2021 care modifica alin.3 al art. 27 din legea ... dana manea dana manea Potrivit OG nr. 19/2021 care modifica alin.3 al art. 27 din Legea nr.55/2020, spitalele aflate in subordinea consiliilor locale si judetene mai pot organiza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog suntem institutie publica, personalitate juridica, ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog suntem institutie publica, personalitate juridica, personal contractual in subordinea DGASPC, intrebarea este daca pe durata stării de ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii ileana36 ileana36 Poate un angajator sa te oblige sa prestezi fara sa fii platit o a doua functie ? Colega mea va pleca in concediu de maternitate. Ea este casiera ... (vezi toată discuția)