avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! Dacă eu sunt în CIC și am domiciliul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! Dacă eu sunt în CIC și am domiciliul în Bihor ...

Bună seara! Dacă eu sunt în CIC și am domiciliul în Bihor o pot lua cumva pe asigurarea mea de sanatate pe mama mea care are domiciliul în județul Neamț? E urgent. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 23 Septembrie 2021
Da, persoanele care se afla in intretinerea asiguratului nu sunt obligate sa aiba acelasi domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Fortuna1 Fortuna1 Buna seara...am si eu o intrebare.Cumnata mea este casatorita si sotul ei locuieste in Spania si are un serviciu stabil cu carte de munca.Au impreuna un ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita copil un roman un roman bine v-am regasit! As vrea si eu o parere autorizata pentru urmatorul caz: Fiul meu a devenit taticul unei fetite acum trei luni.S-a ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)