avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... returnare bani bilet pentru spectacol anulat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

returnare bani bilet pentru spectacol anulat

iaBilet.ro Client Service
10:45 (0 minutes ago)
to me

Obligaţia de restituire a sumelor sus-menţionate este stabilită de lege în sarcina organizatorilor de evenimente. Societatea noastră este doar un intermediar în relaţia dintre dvs. şi organizator, nu îşi asumă în mod direct consecinţele anulării sau reprogramării evenimentului, nici nu garantează obligaţiile asumate de organizator, Ia Bilet îndeplinind exclusiv anumite acte în virtutea mandatului acordat de organizator.
Au dreptate.???
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
Petrescucr@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petrescucr@gmail.com , utilizator 10:47, 23 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea banilor sub forma de voucher LauraG1974 LauraG1974 Deoarece s-a anulat turneul unei trupe care urma să aibă concert și în România, cei de la iaBilet.ro m-au anunțat că banii pe care i am platit pe bilet ... (vezi toată discuția)
Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Retro music festival, editia 2 teapa pentru toti care au cumparat bilete... ursulici ursulici Retro Music Festival, in 2019 prima editie au avut un succes rasunator... la Romexpo au fost in jur de 35000 de participanti. Entuziasmati, eu si sotia mea am ... (vezi toată discuția)