avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi de autor

va rog sa ma lamuriti care sunt obligatiile salariale ale angajatorului si angajatului in cazul unui contract pe drepturi de autor;
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:52, 13 Ianuarie 2010
L 76/2002- Art. 17. - (1) În vederea stabilirii dreptului de indemnizaţie de şomaj, şomerii prevăzuţi la art. 16 lit. a) sunt persoanele care se pot găsi în una dintre următoarele situaţii:
f) au încheiat contract de asigurare pentru şomaj şi nu realizează venituri sau realizează, din activităţi autorizate potrivit legii, venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă, în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare elniculae elniculae Sunt pensionara, platesc CAS si impozit pe suma care depaseste 1000RON. Daca intru intr-un contract de colaborare in calitate de persoana fizica neautorizata, ... (vezi toată discuția)
Conventii cilvile laura.lungu laura.lungu Pentru conventii civile cine este obligat sa plateasca 16% ?angajatorul sau angajatul? Dar cei 6.5% ? (vezi toată discuția)
Accident de munca... Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In baza unui contract de autor(pe o perioada de 7luni)un artist strain a prestat in cadrul unei institutii publice de cultura.In baza contractului ... (vezi toată discuția)