avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire - procura vanzare Buna ziua, eu si mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire - procura vanzare Buna ziua, eu si mama suntem mostenitorii (dupa decesul tatalui ...

Buna ziua, eu si mama suntem mostenitorii (dupa decesul tatalui meu)a doua autovehicule, iar mama mi-a facut imputernicire sa vand oricui cred de cuviinta si la pretul solicitat de mine a acestora. In aceasta imputernicire mai sunt si alte proprietati(terenuri, casa) pe care intradevar vrem sa le vindem, doar ca masinile vreau sa le trec pe numele meu si deci sa vand partea mamei catre mine. Cu aceasta procura se poate face asta? Ca doar asa nu o mai implic pe mama la inmatriculare si bineinteles la plata impozitului...mai ales ca ea e din alta localitate.

Alte discuții în legătură

Vanzare fara acord si nedeclarare bunuri la succesiune. StelaP StelaP De pe urma mamei mele decedata in Februarie 2009 am ramas 3 mostenitori. Doi copii si sotul. Din ziua in care am fost anuntata ca mama a murit ( locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog daca se poate un raspuns. dupa decesul tatalui ... RazvanBadea82 RazvanBadea82 Buna ziua, va rog daca se poate un raspuns. Dupa decesul tatalui meu s-a mostenit un apartament si o masina de pe urma lui, de catre mine,mama si sora ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)