avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog daca se poate un raspuns. Dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog daca se poate un raspuns. Dupa decesul tatalui ...

Buna ziua, va rog daca se poate un raspuns.
Dupa decesul tatalui meu s-a mostenit un apartament si o masina de pe urma lui, de catre mine,mama si sora mea.Apartamentul s-a vandut am ramas cu masina .Masina doresc sa o inmatriculez pe numele meu acum.La fisc a fost radiata de pe numele tatalui meu si acum apare la mama 50% iar eu cu sora mea cate 25% cota parte,Sora mea nu locuieste in Romania ,a facut o procura mamei mele prin care o imputerniceste pe mama mea ,,ca in numele ei si pentru ea, sa doneze cui va crede d cuviinta cota ei parte din dreptul de proprietate al autoturismului. In cazul acesta se poate face donatia intre mine si mama mea pentru a putea inmatricula masina pe numele meu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:21, 28 Noiembrie 2023
Da, se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina mikivali mikivali mama are o masina pe care ia dat o fratelui meu masina afost data si nu sa intocmit nici un act ,la circa finantiara treb platit in fiecare an impozit nefiind ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare dupa succesiune robertcristi robertcristi Buna ziua, Avem o masina inmatriculata pe numele bunicului care a decedat. Succesiunea este deja realizata si masina a ramas parte tatalui parte bunicai. ... (vezi toată discuția)
Act donatie sau vinzare cumparare mag03 mag03 Mama vrea sa mi lase imobilul in care locuieste fiind singura avere a ei .Cum trebuie procedat deoarece mai am un frate si vrea sa ma protejeze eu fiind ... (vezi toată discuția)