avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in ...

Buna ziua,
as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in domeniu it daca esti student la o facultate acreditata di italia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 24 Septembrie 2021
Nu ... fie detineti o diplomă acordată după finalizarea unei forme de învățământ superior de lungă durată sau de scurtă durată sau dețin o diplomă acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licență, eliberată de o instituție de învățământ superior acreditată , fie dețineti o diplomă de bacalaureat și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior acreditate și prestează efectiv una dintre activitățile prevăzute în anexa la Ordinul nr. 1.168/492/3.024/3.337/2017 privind încadrarea în activitatea de creare de programe pentru calculator;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit - it AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Referitor la aplicarea scutirii pentru domeniul IT: s-a modificat ceva la ordinul din 2018? 1.Se poate aplica scutirea, in continuare, ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)