avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire impozit - IT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire impozit - IT

Buna ziua,

Referitor la aplicarea scutirii pentru domeniul IT:

s-a modificat ceva la ordinul din 2018?

1.Se poate aplica scutirea, in continuare, pentru acei angajati care detin o diploma de bacalaureat si urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior?

2.Daca, obiectul de activitate, secundar nu principal, include crearea de programe pentru calculator, se poate aplica scutirea?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 13 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se aplica scutirea pentru persoanele care dețin o diplomă acordată după finalizarea unei forme de învățământ superior de lungă durată sau de scurtă durată sau dețin o diplomă acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licență, eliberată de o instituție de învățământ superior acreditată sau dețin o diplomă de bacalaureat și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior acreditate și prestează efectiv una dintre activitățile prevăzute în anexa la Ordin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in ... costinm2 costinm2 Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in domeniu it daca esti student la o facultate acreditata di italia? (vezi toată discuția)
Scutire impozit it-sti ce facultate trebuie sa aiba terminata ... ionel94s ionel94s Scutire impozit It-sti Ce facultate trebuie sa aiba terminata o persoana pt a beneficia de scutirea pt IT-sti? Sa ziceam ca o persoana termina facultatea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot sa scutesc de impozit un angajat care nu are studii ... elizacristina elizacristina Buna ziua, Pot sa scutesc de impozit un angajat care nu are studii superioare in domeniul IT? Nu imi este clar. In ordinul 20463/2023 se specifica: art 1 lit ... (vezi toată discuția)