avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pot sa scutesc de impozit un angajat care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pot sa scutesc de impozit un angajat care nu are studii ...

Buna ziua,
Pot sa scutesc de impozit un angajat care nu are studii superioare in domeniul IT?
Nu imi este clar. In ordinul 20463/2023 se specifica: art 1 lit c :c) deţin o diplomă de licenţă obţinută în urma finalizării unei forme de învăţământ superior de lungă sau de
scurtă durată sau în urma finalizării ciclului I de studii universitare de licenţă, eliberată de o instituţie de
învăţământ superior acreditată, sau deţin o diplomă de bacalaureat şi urmează cursurile unei instituţii de
învăţământ superior acreditate şi prestează efectiv una dintre activităţile prevăzute în anexă;
Cel mai recent răspuns: elizacristina , utilizator 13:41, 12 Iunie 2023
Ce studii are?
Este economist.
Ce condiţii trebuie să îndeplinească IT-iştii pentru a beneficia de scutirea de impozitul pe venit
[ link extern ]

Astfel, nu reiese ca trebuie sa aiba studii in domeniu.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, lucrez in it de ceva ani, acum mă ocup de programare. ... nicmauma nicmauma Buna ziua, Lucrez in IT de ceva ani, acum mă ocup de programare. Firma la care lucrez, m-a încadrat ca \"programator ajutor\" pentru ca nu am facultate, si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca un angajat din domeniul it a finalizat studiile ... o.foleanu@house-of-communication.com o.foleanu@house-of-communication.com Buna ziua, Daca un angajat din domeniul IT a finalizat studiile superioare, insa nu si-a sustinut lucrearea de licenta, mai intra la persoane scutite? Sau ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit - it AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Referitor la aplicarea scutirii pentru domeniul IT: s-a modificat ceva la ordinul din 2018? 1.Se poate aplica scutirea, in continuare, ... (vezi toată discuția)