avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum inmatriculez o masina noua respinsa de RAR ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum inmatriculez o masina noua respinsa de RAR Automobilul Nissan ...

Cum inmatriculez o masina noua respinsa de RAR
Automobilul Nissan Qashqai fabricat si importat din Japonia, masina noua nevanduta la vremea ei, fabricatie 12.2017, a fost respinsa de RAR pe motiv: lipsa elemente de identificare( lipseste stickerul de pe stalpul usii stanga) dar are seria pansonata si are seria in parbriz.
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 13:31, 24 Septembrie 2021
I-a legatura cu reprezentanta Nissan in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Omologare rar Medmatei Medmatei Buna seara, Doresc sa cumpar o masina la mana a doua modelul nissan 200sx 1992. Masina a fost adusa in romania acum 4 -ani si omologata cu motorul original de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!!! am achiziționat și eu un bmw e90 din românia, ... Kenshi. Kenshi. Bună ziua!!! Am achiziționat și eu un bmw e90 din România, masina provine din Italia masina este din anul 2005 iar în anul 2007 a fost furata, după care ... (vezi toată discuția)