avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

persoana fizica autorizata

Am si eu nevoie de o informatie, va rog. Cat este taxa perceputa de notari pentru un contract de comodat locuinta. Urmeaza sa desfasor activitate independenta in apartamentul soacrei mele, si pentru contractul de comodat trebuie sa-l autentific la notar. Multumesc fff mut
Cel mai recent răspuns: andrana , utilizator 12:56, 24 August 2006
contract de comodat incheiat in forma autentica:))...:O cine zice asta???
contractul de comodat se incheie in forma unui inscris sub semnatura privata. punct. nu ai nevoie de nici un notar. cauti pe net un model.
multumesc ff mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu o solutie pentru urmatoarea problema. Am in folosinta o masina, proprietate a tatalui meu. Vreau sa obtin un loc de parcare ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat apartament carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Se poate face un contract de comodat intre doua persoane fizice ? Vreau sa fac un astfel de contract in ceea ce priveste un apartament. ... (vezi toată discuția)
Avocatii pot incheia contracte de vanzare-cumparare ca si notarii dandanaua dandanaua care este legea (actul normativ) care prevede ca avocatii pot incheia contracte de vanzare-cumparare.Este valabil doar pentru constructii, sau si pentru ... (vezi toată discuția)