avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața. În data de 24.09.2021 am primit de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața. În data de 24.09.2021 am primit de la primărie ...

Bună dimineața. În data de 24.09.2021 am primit de la primărie înștințare privind înființarea popriri pentru un titlu executor din 14.03.2017. Vă rog să-mi spuneți dacă a intervenit prescripția și ce articole de lege reglementează prescripția.
Cel mai recent răspuns: ionica1969 , utilizator 07:50, 25 Septembrie 2021
Ce tip de datorie e? Daca e fiscala, banii se fac venit la bugetul de stat, prescripția intervine dupa 5 ani. 5 abi astia se socotesc incepand cu 1 ian anul urmator ,plus ca termenul se poate întrerupe/ suspenda etc
Este vorba de impozit clădire, teren, auto și amendă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de executare silită veche de 5 ani, nematerializată. care e termenul de prescripție? L.D.Ionescu L.D.Ionescu Pe data de 31 Ianuarie 2018 se implinesc 5 ani de la decizia definitiva a Tribunalului Mures prin care sunt \"condamnat\"la executare silita , in solidar cu un ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de salariu kingjack23 kingjack23 Buna ziua, In data de 03.01.2022 am primit, de la banca, SMS cu faptul ca pe contul de salariu au fost infiintate 2 popriri, iar pe 04.01.2022 am primit ... (vezi toată discuția)