avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate să îmi arunce afară lucrurile mele personale?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate să îmi arunce afară lucrurile mele personale?

Poate să îmi arunce afară lucrurile mele personale? În luna August am plecat la Politie și am făcut declarație împotriva fostului soț pentru violenta în familie, eu am părăsit locuința din cauza abuzurilor fizice și psihice, din cauza BĂUTURI EXCESIVE, iar acum mă amenință că îmi aruncă lucrurile mele personale afară din casă și le va arunca la tomberon dacă nu merg să le ridic. Ce aș putea să fac???
Am fost la tribunal și am deschis acțiunea de divorț!
Vă multumesc anticipat și aștept un răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2021
,
Cel mai recent răspuns: , 17:41, 28 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cel mai bine ar fi sa mergeti sa va luati bunurile personale de acolo, eventual cu sprijinul fortelor de ordine. Daca locuinta ii apartine doar dansului, nu este obligat sa va pastreze bunurile la nesfarsit.
Vă mulțumesc pentru sfaturi.
Și dacă este locuință comună, după divorț doresc să fac partajul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grave in casnicie Simi_sims Simi_sims Buna seara, va rog sa ma sprijiniti cu niste sfaturi in urmatoarea problema. mama mea este abuzata psihic ( injurata , facuta in toate felurile si chiar ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Geo09 Geo09 Buna ziua, Anevoie de cateva sfaturi cu privire la situatia delicata in care ma aflu impreuna cu familia mea... Este vorba despre violenta in familie, mai ... (vezi toată discuția)
Sfaturi divort mmica mmica Doresc sa stiu daca: 1.in cazul in care parasesc domiciliul conjugal alaturi de copii(inaintea intentarii actiunii de divort)voi avea de suferit cumva 2.pot ... (vezi toată discuția)