avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Pana in toamna aceasta am fost inscrisa la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Pana in toamna aceasta am fost inscrisa la scoala ...

Buna ziua ! Pana in toamna aceasta am fost inscrisa la scoala sanitara "Dr. P. Branzei" din iasi ... de toamna acestea taxa scolara s-a majorat cu vreo 600 ron si mentionez ca doresc sa ma retrag, deoarece invatamantul oferit de ei pe perioada Covid a fost sub orice critica ... deasemenea, mai am de achitat o parte din taxa anului scolar precedent ... vreau sa imi retrag diploma de BAC pt. a ma inscrie la un curs de infirmiera dar scoala postliceala refuza sa imi dea diplomele pana nu achit restanta de taxa ... am rugat sa ma lase sa iau diploma macar 2h cat ma inscriu la curs, urmand sa le-o restitui imediat .... au refuzat !!!!
E legal ? Pot pierde inscrierea la curs !!!! Va multumesc pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: DeliaA. , utilizator 11:24, 25 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finanțare învățământ postliceal Madalina Sora Madalina Sora Bună ziua Am făcut o facultate si un master la buget ,Acum mai pot beneficia de loc la buget dacă ma înscriu la Scoala postliceala sanitară Fundeni? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)