avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Finanțare învățământ postliceal
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Finanțare învățământ postliceal

Bună ziua
Am făcut o facultate si un master la buget ,Acum mai pot beneficia de loc la buget dacă ma înscriu la Scoala postliceala sanitară Fundeni?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Vasi53727 , utilizator 18:19, 14 Martie 2025
Puteti beneficia normal.
Atat timp cat ei detin diploma de bac pe care v-o cer sunteti la buget. Cum luati diploma va trec la taxa.
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
w_v_w_v, utilizator
Bună, am o întrebare, și eu am făcut facultate și master și am înțeles ca dacă fac postliceala nu îmi mai este recunoscuta diploma de licență și master? Este adevărat?

Madalina Sora a scris:

Bună ziua
Am făcut o facultate si un master la buget ,Acum mai pot beneficia de loc la buget dacă ma înscriu la Scoala postliceala sanitară Fundeni?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea legislatiei si impunerea bacului ulterior absolviri unei scoli in care nu se cerea anterior tbone112 tbone112 Buna ziua am absolvit in anul 2007 o scoala postliceala sanitara in care am fost inscris in 2004 . nici la inscriere nici la terminare nu era in vigoare ... (vezi toată discuția)
Documente in original pentru pastrarea locului bugetat la facultate alle1 alle1 Buna ziua, Intampin o adevarata problema care se prezinta pe scurt in felul urmator: Studenta in anul 5 la o facultate in regim taxa,am decis sa mai fac o ... (vezi toată discuția)
M-ar ajuta? iculici iculici Care dintre aceste masterate : 1. Metode si tehnici de reabilitare morfo- functionala odonto- periapicala. 2. Reabilitarea parodontala prin ... (vezi toată discuția)