avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract servicii

Am un contract cu un furnizor de servicii in care este stipulat faptul nu pot sa reziliez contractul inainte de scadenta. Verbal a transmis ca trebuie sa platim abonamentul pentru fiecare luna pana la sfarsitul contractului.
Cum am putea sa reziliem acest contract?
Cel mai recent răspuns: Andrei Mihail , utilizator 01:30, 26 Septembrie 2021
nu exista alte clauze de reziliere? de exemplu atunci cand serviciul nu e de calitate (se intrerupe, dureaza pana se reia, provoaca daune, etc)? pentru serviciul acesta sunteti un client captiv (e singurul furnizor care va asigura serviciul)?
Nu este singurul furnizor care ar putea sa presteze acest serviciu. .Clauze de reziliere doar pentru neefectuarea serviciului, sau neefectuarea la timp a serviciului.
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2021
Andrei Mihail, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)