avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În baza cărei legi, un act aflat deja în arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În baza cărei legi, un act aflat deja în arhiva unei instituții ...

În baza cărei legi, un act aflat deja în arhiva unei instituții publice, nu mai poate fi cerut a doua oara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 27 Septembrie 2021
Din cate cunosc, nu avem un text de lege care sa interzica asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la acte constitutive sindicat Hobitzi Hobitzi Doresc să anexez copia actului constitutiv al unui sindicat, la un portofoliu de prezentare, dar conducerea sindicatului m-a refuzat, susținând că nu am ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie bryan bryan Am si eu o intrebare ; o institutie publica poate participa ca membru fondator la infiintarea unei asociatii? ma poate ajuta cineva ,va rog! (vezi toată discuția)
Pensionar, fost salariat al unei unitati bugetare (liceu) Dulcina Dulcina Buna ziua, Situatia supusa atentiei d-voastra face referire la urmatorul caz: - un fost salariat al unei unitati bugetare (liceu), actualmente pensionar, ... (vezi toată discuția)