avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul/nesemnare unui act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul/nesemnare unui act aditional

Buna ziua,

Ce urmari are refuzul/nesemnare unui act aditional (work from home) contractului de munca pentru angajat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 27 Septembrie 2021
Nesemnarea unui act aditional presupune ca acesta nu-si va produce efectele petnru care s-a dorit incheiat.

Nesemnarea unui act aditional poate crea si anumite sicane din partea angajatorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul de acasa roxana-21 roxana-21 Buna ziua, In prezent lucrez la o companie din Romania si din motive personale trebuie sa ma mut in alta tara. Nu as vrea sa renunt la locul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Oferta la locul de munca urgent anca019 anca019 Buna ziua, Am primit o oferta pt alt post, dar acest post nu imi convine. ce se intampla daca refuz oferta, ce implicatii are asupra mea? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Modificare funcție abuziv manuela_radu2006@Yahoo. com manuela_radu2006@Yahoo. com Fiul meu lucrează ca manipulant marfa (conform contract de munca). Astăzi, patronul le a pus în fata (lui și celorlalți colegi cu aceeași incadrare) un ... (vezi toată discuția)