avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!! In urma unei decizi judecatoresti, partea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!! In urma unei decizi judecatoresti, partea responsabila ...

Buna ziua!! In urma unei decizi judecatoresti, partea responsabila civilmente firma de asigurari are de platit daune, in cat timp trebuie platite aceste daune, fara a aplela la un executor judecatoresc?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
Maya P, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 03:55, 5 Octombrie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imediat daca e definitiva, ceea ce e putin probabil sa faca, asa ca va trebui sa apelati la un executor.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca hotararea este definitiva ea trebuie achitata imediat, fara a exista vreun termen de gratie sa zicem asa.

Adresati va cu cerere scrisa si cel mai probabil vi se va solicita un cont bancar pt plata daunei.

Daca acest lucru nu se intampla contactati un executor judecatoresc care va demara procedura de executare silita prin poprire a sumelor datorate.
@Maya Nu maI pierdeti timpul sa va milogiti, adresati-va unui executor judecatoresc! Am patit-o cu defuncta Carpatica, cu hotararea in mana m-au plimbat cu vorba aproape o luna, telefoane la Sibiu, da, da, maine vi se vireaza.... minciuni. Mi i-a virat executorul in cont in doua zile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sorin415 sorin415 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am o dauna totala la masina, urmand a mi se vira banii catre banca ( masina este cumparata prin credit bancar cu ... (vezi toată discuția)
Probleme incasare bani de la asigurator mariuselectric mariuselectric Buna seara. In data de 24-09-2015, am fost tamponat din spate de catre un conducator auto din BZ, pe raza orasului Bragadiru. Respectivul avea RCA , la ... (vezi toată discuția)
Adresa poprire firma recuperare credite ContSters740 ContSters740 Buna ziua Sunt o societate comerciala si am primit din partea unei societati de recuperare o adresa de poprire pentru un angajat care are o datorie catre o ... (vezi toată discuția)