avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculează ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculează indemnizatia pt ...

Buna ziua.
As dori sa stiu cum se calculează indemnizatia pt CCC in următoarea situație:
Paralel cu locul de munca(mai mult de 2 ani) sunt si in ultimul an de facultate (prelungire de an,farmacie) dar nefinalizand licenta .
E posibil sa primesc indemnizație din ambele locuri (facultate+loc de munca) ?
Menționez ca am născut pe 11 august 2021.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:44, 28 Septembrie 2021
Buna ziua,
Indemnizatia este doar una ( pentru un singur copil), difera doar cuantumul ei in functie de venituri. Dar nici acesta, cuantulul, nu poate fi mai mic de 1250 lei si mai mare de 8500 lei.

Indemnizatia o sa se calculeze in functie de venitul de la locul de munca.
Indemnizatia nu o primiti de la si de la .... Veti primi indemnizatia numai in functie de salariul net incasat .
Vedeti daca universitatea are vreun program de ajutorare a mamelor studente,
Intrebati la secretariat/decanat/rectorat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In proces cu facultatea GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN AS DORI SA STIU DACA POT SA DAU FACULTATEA IN JUDECATA. ROG URGENT RASPUNS.:stunned: IN ANUL 2000, PENTRU CA IMI DOREAM FOARTE MULT SA STUDIEZ PSIHOLOGIA, AM ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine subventia de student daca nu sunt cazat in camin? colesnicenco colesnicenco Buna ziua, Sunt student la bugent in Bucuresti, anul III, licenta. In acest ultim an al facultatii mele am preferat chirie in locul caminului. Am ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)