avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se iau in calcul veniturile din indemnizatiile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se iau in calcul veniturile din indemnizatiile de alegeri (se ...

Se i-au in calcul veniturile din indemnizatiile de alegeri (se impoziteaza cu 10%), la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 27 Septembrie 2021
Categoriile de venituri care se iau in considerare sunt : veniturile din salarii și asimilate salariilor, din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală și din activități agricole, silvicultură și piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) sunt cele definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) și (2) și art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.

Din cate cunosc, indemnizaţia pentru alegeri nu intra in niciuna dintre categoriilede mai sus.

Intrebati,mai bine, la ANPIS/AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil zeratulman zeratulman Buna ziua, In anul fiscal 2019 am realizat venituri din cedarea bunurilor in scop turistic (o casuta de 5 camere) pe persoana fizica. In 2020 am depus ... (vezi toată discuția)
Chirie alindaniel28 alindaniel28 Banii proveniți din chirie se pot calcula pentru a stabili cuantumul indemnizației? (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil martin77 martin77 Banii câștigați din participarea în calitate de președinte secție de votare la alegerile electorale stau la baza calculului indemnizației pentru ... (vezi toată discuția)