avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita mutat la alt birou executor cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita mutat la alt birou executor cu o noua taxa

Buna ziua! Am nevoie de ajutor in cazul unei propriri.
Am avut o proprire pe salariu pana cand am intrat in concediu de crestere copil(2018) si a fost sistata, iar ulterior(2020) n am putut incepe serviciul din cauza lipsei locurilor la crese, fiind obligata sa stau acasa cu copilul. N am lucrat un an de zile, iar acum, la o luna dupa angajare, m-am trezit cu o noua proprire, de la un alt birou executor, cu o noua taxa de peste 600 lei, dupa ce eu achitasem deja 1000 lei taxe la biroul anterior. Am graficul doveditor in acest sens. Am luat legătura si primul birou a spus ca a inchis dosarul pe motiv de insolvabilitate (asta dupa ce le am achitat taxa de 1000 lei, adaugata la restanta mea) si sa iau legătura cu celalalt birou.
Este corect sa-mi fie mutat dosarul de la un birou la altul si sa platesc taxa dupa taxa? Taxele adunate fac mai mult decat jumatate din suma ce o am de platit proprire iar mie nu mi se pare tocmai legala treaba aceasta.

Alte discuții în legătură

Informare raportare biroul de credit AdrianaM AdrianaM Buna seara, Pe scurt. M-am trezit in Biroul de credit pt o datorie aferenta unui credit contractat la CEC in 2018. Acel credit trebuia sa fie preluat de ... (vezi toată discuția)
Cum pot raspunde unei executari silite? geoedi geoedi Buna ziua Am primit astazi 22.01.2013 o comunicare de la un birou de executare judecatoreasca prin care mi se aduce la cunostinta ca voi fi executat silit ... (vezi toată discuția)
Proprire pe salariu smihaelasimona smihaelasimona Buna ziua, In urma cu 8 ani am facut credit cu buletinul la altex prin banca efg retail servise s.a,euroline,am platit o perioada buna ratele la un ... (vezi toată discuția)