avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salutare, am apelat la un avocat pentru o datorie la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salutare, am apelat la un avocat pentru o datorie la banca pe ...

Salutare, am apelat la un avocat pentru o datorie la banca pe care nu am achitato facuta in anul 2007,in anul 2020 m-am trezit cu proprire pe salariu si am vb cu dumnealui si el ma asigurat ca avem castig de cauza pentru ca datoria trebuia prescrisa.Am platit o taxa in plus in afara onorariului pentru ca orice corespondenta sa fie trimisa la biroul avocatului, timp de 4 ani acest avocat nu mai raspundea la telefon si la mesaje ( mentionez sunt plecat din tara ), am primit o scrisoare la fosta adresa in care spune acolo clar ca am pierdut procesul si sa anulat contestatia dat fiind ca nu a fost platita taxa de timbru in valoare de 1000 de lei.Nu am stiut nimic despre acesti bani ( avocatul se ocupa ).Acum in 2025 sunt executat silit, se mai poate face ceva? multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare executare flaviamihaela flaviamihaela Buna ziua, am un credit de 5000 lei la care nu am mai platit nici o rata din 2009 septembrie. Vineri 28 august a venit de la executor judecatoresc somatie de ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuielilor de executare? Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie neplatit, somatie dupa 16 ani cu majorari extraordinare! croco_madness croco_madness Va salut, Am primit o scrisoare de la Getback o firma de colectare restante care lucreaza pentru firma Telekom romania cum ca as avea o restanta in valoare ... (vezi toată discuția)