avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Am primit o hartie cu amenintare în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Am primit o hartie cu amenintare în posta precum ...

Bună seara. Am primit o hartie cu amenintare în posta precum ca facem gălăgie și zgomot. Ne amenință că, cheamă politia. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Creata2021 , utilizator 22:26, 27 Septembrie 2021
Nu mai faceti galagie.
Ce ati primit dvs nu este amenintare, ci înștiințare.
Dar nu scrie de la cine este. Noi avem în renovare apartamentul și din cauza asta spune de zgomot și gălăgie

gi-jane2 a scris:

Nu mai faceti galagie.
Ce ati primit dvs nu este amenintare, ci înștiințare.

Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
Creata2021, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda tulburarea linistii publice mirceap1980 mirceap1980 Buna seara. va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa procedez corect. Imi renovez apartamentul. Am fost vizitat de un echipaj de politie si amendat pentru ... (vezi toată discuția)
Vecina galagioasa - pasi de urmat Ana_ghita13 Ana_ghita13 Buna seara, Avem o problema in bloc: locuim deasupra unei doamne in varsta care tipa la ore nepotrivite in apartament cu scopul de a ne transmite un ... (vezi toată discuția)
Amenajari in apartament savugabriela savugabriela Am inceput renovarea apartamentului cu o luna in urma.Evident ca se mai face galagie cu ciocanul, se mai sparg peretii pt inlocuirea tevilor din baie pt ca a ... (vezi toată discuția)