buna ziua,am o mica /mare problema,de fapt doua dar in fine sa o luam pe rand.
- am vandut masina,am luat banu,am scoso de la circa financiara dar nu mai dau de noul propieatar sai dau hartiile pt a o inscrie in termenul legal de 30 de zile.O sa ma duk la politie sa o radiez si gata.Mai am vreo obligatie?
- am un prieten kare a fost accidentat usor el circula pe drum cu prioritate si din lateral a aparut un auto cu care a avut un accident usor.Un echipaj de politie din zona au spus sa o rezolve pe cale amiabila.Cel in culpa si-a recunoscut vina, avea masina in leasing,urmand k a doua zi sa se intalneasca pentru ai da dovada RCA necesare pentru reparatiilor.S-a luat numele soferlui,nr auto ,date identificare ,s-au facut poze la fata locului de catre pagubas.Dar nici pana in prezent cel in culpa nu a mai aparut(auto al sau fiind şifonat bine).Păgubasul s-a dus la politie la accidente usoare in sect 4,pe Spali/Vitan,cu auto,date,foto, a dat declaratie cu martori,s-a fakut constatarea de catre agentul de politie de akolo,s-a eliberat un PV pt reparatii si circulatie pe 30 de zile si atat.Cel vinovat nu sa prezentat nici pana azi sa reglementeze problema,la telefon nu raspunde,agentul de circulatie de la constatari a zis k trimite o instiintare sa se prezinte dar acesta nu aparut de loc.Termenul de prezentare cica ar fi de 30 de zile,dar pana aku negativ.
Cum trebuie procedat in continuare? reparatile sunt destul de costisitoare e un auto marca VW Golf,nu are posibilitatea de reparatie in regim propiu si cine garanteaza despagubirea pana la urma?
Auto implicat( Logan )era avariat destul de rau,putea sai fenteze pe cei de la asigurari?? îi trebuia PV de la politie sau a dat-o busita in parcare?
Care e rezolvarea???
Multumiri pt intelegere!!
Cel mai recent răspuns:
nucu$ , utilizator
22:08, 10 Ianuarie 2010