avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, există cadrul legal ca un administrator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, există cadrul legal ca un administrator sa pună ...

Bună ziua, există cadrul legal ca un admnistrator sa pună o persoană la un apartament nelocuit? Legea 196/ 2020 scrie ca în acest caz se plătesc toate cheltuielile cu excepția salubritate și electrica comuna. Art 82. Liftul este proprietate comuna, asa ca se plătește, la fel administratorul și femeia de serviciu. Mi se invoca hotararea majorității, adică , 3 apartamente locuite, fata de 5 nelocuite. Nu am găsit nicăieri consemnat ca majoritatea ar avea putere de decizie sa mi se impună o persoană la un apartament nelocuit. În acest caz ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:08, 29 Septembrie 2021
Legal,in conformitate cu disp L nr 196/2018 se introduce in evidenta calcul intretinere lunara numai persoanele care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu
Daca apartamentul nu este locuit nu este legal a se consemna una persoana
Sesizati oficial presedintele de asociatie sa dispuna masuri pentru respectarea dispozitiilor in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. vecinii nu vor ... mcapata mcapata Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. Vecinii nu vor sa ne constituim în asociatie de proprietari si isi fac legile lor. La apartamentul meu ... (vezi toată discuția)
Bună seara la un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit ... Pysy64 Pysy64 Bună seara La un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit apa pluvială lunar . Sîntem obligați să plătim liftul ,curentul pe scări plus ... (vezi toată discuția)
Plata energie electrică lift Liliabdela Liliabdela Sunt proprietarul unui apartament în care momentan fac lucrări de igenizare. Asociatia m-a trecut la plata curentului pentru lift, pentru cele două persoane ... (vezi toată discuția)