avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt telefon - Prezentare in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt telefon - Prezentare in instanta

Buna ziua!

In 2019 am declarat la politie furtul unui telefon mobil. Dupa doi ani de ancheta, am primit o scrisoare din partea Tribunalului Bucuresti care ma citeaza pentru a ma prezenta in instanta. Motivul este inchiderea cazului, in conditiile in care faptasul nu a fost gasit.

Am declarat furtul la politie mai mult ca act civic, nu pentru ca m-as fi asteptat sa recuperez dauna. Prin urmare, nu am nicio obiectie ca acest caz sa fie inchis.

Este nevoie sa ma prezint in instanta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: utilizatornou2017 , utilizator 15:36, 29 Septembrie 2021
Daca ati fost legal citat, se judeca si in lipsa dvs.
Va multumesc! Exista penalizari daca nu ma voi prezenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca martor intr-un proces penal Bog22 Bog22 Buna ziua, Povestea incepe intr-o seara (pra 23:00) cand eram cu prietena mea intr-un parculet de cartier din spatele blocului. In apropierea parcului (cca ... (vezi toată discuția)
Citație bianca98 bianca98 Bună seara. Am avut în oraș la mine proces dar la ultima citație nu am fost prezentă și s-a judecat în lipsă. I-a dat tâlharului sentința. Ceea ce nu ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie stefania_24 stefania_24 Buna ziua. As avea o intrebare. Am fost citata la un proces de santaj, insa acesta are loc in alt judet. in citatie este mentionat faptul ca persoana citata nu ... (vezi toată discuția)