avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs pentru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs pentru inregistrarea unor ...

Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs pentru inregistrarea unor medicale.
In perioada 12.09.2021-21.09.2021, am fost in medical de carantina, 07, sotul avea covid, eu nu aveam. In 22.09.2021, m-am prezentant la spital, test pozitiv, iar izolare 14 zile medical covif, 51. Lucrez in doua locuri de munca, primul cu vechime, al doilea am 127 de zile de stagiu de cotizare, pentru stagiu complet am nevoie de 128 de zile. Cum aduc aceasta zi la calcul? Stiu ca nu este evoie de stagiu de cotizare pentru aceste medicale, dar tptusi el exista. Cum inregistrez aceste medicale? Aduc o zi de cotizare de la locul de munca principal si il alipesc la cel secundar? Medicalul pentru carantina se mai deconteaza tot din bugetul de stat sau ca un medical obisnuit cu 5 zile societatea si restul statul?

Alte discuții în legătură

Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Buna, sunt titular al pfa. cum pot beneficia de cm (covid). platesc contributii cass, dar nu am ... vitasea77md vitasea77md Buna, sunt titular al PFA. Platesc contributii CASS, dar nu am contract incheat cu CNAS pentru concedii medicale(CM) si indemnizatii. Din data ... (vezi toată discuția)