avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Auto. Pentru o persoana care are 2 domicilii_un imobil ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Auto. Pentru o persoana care are 2 domicilii_un imobil în București ...

Auto. Pentru o persoana care are 2 domicilii_un imobil în București și unul în tara iar cartea de identitate / resendinta este în tara iar mașina este înscrisă pe adresa din Bucuresti este vreo problema? Trebuie sa o înscriu pe adresa de reședință?
Cel mai recent răspuns: nikepsh , utilizator 20:14, 29 Septembrie 2021
persoana are un singur domiciliu ca toata lumea si o resedinta, poate avea si mai multe. Masina e inregistrata unde are domiciliu, corect.
Mașina este în București înregistrată iar cartea de identitate are adresa din provincie.

gi-jane2 a scris:

persoana are un singur domiciliu ca toata lumea si o resedinta, poate avea si mai multe. Masina e inregistrata unde are domiciliu, corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare buletin dupa achizitie imobil in2ition in2ition Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un imobil in capitala dar domiciliul doresc sa il pastrez pe adresa parintilor mei din provincie. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Cerere banci schimbare adresa anamariaciocan anamariaciocan Se poate cumva sa fac vreo cerere sa cer bancilor sa nu mai trimita scrisori pe adresa din buletin. Chiar daca le-am dat si alta adresa, ei tot acolo trimit. ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate elvital2003 elvital2003 Buna ziua, Baiatul meu, 27 de ani lucreaza in strainatate si trebuie sa-si schimbe cartea de identitate; adresa pe CI este cea a parintilor. In tara in care ... (vezi toată discuția)