avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut Examenul Auto Practic pe 9 Septembrie si am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut Examenul Auto Practic pe 9 Septembrie si am picat, am ...

Am avut Examenul Auto Practic pe 9 September si am picat, am fost in audienta sa “am strecoare” undeva sa mai dau inca odata deoarece peogramarile au ajuns la sfarsit lui Decembrie, iar me imi expira dosarul la inceputul lui Decembrie. Domnul Comisar de la audiente nu era prezent in ziua respectiva si l a inlocuit altcineva, iar Politistul respectiv m a trimis la scoala de soferi sa platesc taxa de reexaminare(420 lei) si sa revin la o alta audienta. Am venit la o Alta audienta, de data asta fiind prezent Domnul Comisar , mi-a vorbit foarte urat,pe langa asta m a facut si mincinoasa ca el nu crede ca mi-a spus vreun politist asa ceva sa platesc taxa, l-am intrebat ce fac cu bani aia, ca eu nu ii mai primesc inapoi, si a zis ca n are ce sa faca, deocamdata n are locuri. Am apucat sa dau orasul doar odata, Avand in vedere ca mai am valabil dosarul 2 luni si ceva, putea sa gaseasca un loc, plus ca era si este dreptul meu sa mai dau Inca odata, mai ales ca m a pus sa platesc taxa dandu-mi o speranta, iar eu bani nu I mai vad inapoi. Ce se poate face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Taxa la cec madyfree1987 madyfree1987 Sunt din Pitesti si asta vara m-am inscris la scoala de soferi .atunci mi-am platit toate obligatiile , inclusiv taxa de inscriere pentru examen (acea taxa pe ... (vezi toată discuția)
Permis anulat Stanciuvalentin Stanciuvalentin In data de 3 07 2016 am ras fara permis.1.20 in sange .Dupa ce am fost chemat de 2 ori la politie sa incheie dosarul,Domnul comisar care sa ocupat de caz mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme din justitia romana noty noty Ma adresez dumneavoastra in ideea ca veti reusi sa ma ajutati in problema mea-in neregulile constatate si veti reusi sa ma indrumati si elucidati ceea ce sa ... (vezi toată discuția)