avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua Va rog sa ma ajutați urgent Am un copil de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua Va rog sa ma ajutați urgent Am un copil de 5 luni. ...

Bună ziua
Va rog sa ma ajutați urgent
Am un copil de 5 luni. Prima tura de alocatie am primit 1700 aferenta a 4 luni și următoarea 427 aferenta lunii a 5a. Eu am poprire pe salar la banca DAR EU NU LUCREZ DE 2 ANI DE ZILE. CU TOATE ASTEA mi au oprit banii, am reușit sa scot doar 800 de lei. Acum, de 1 luna de zile cel puțin vorbesc ba cu banca ba cu ajpi sa mi rezolve situația și ma tot trimit de la unu la altu EU RĂMÂN FĂRĂ BANI ȘI COPILU NU ARE HAINE DE IARNA. VREAU SA II DAU ÎN JUDECATA PT CA SA SUNT NIȘTE NESIMȚIȚI DE NIMIC ȘI ȘTIU CA CONFORM LEGII NU AU VOIE SA SE ATINGĂ DE ALOCATIE.. Va rog măcar voi sa ma ajutați simt ca înnebunesc IS BANII COPILULUI MEU
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:46, 8 Octombrie 2021
Da, trebuie sa faceti contestatie la executre. URGENT !!
Cum fac asta? Am vorbit cu executorul și a zis ca pe el nu îl intereseaza ca banii nu au întrat la el și ca va trimite adeverință de poprire la ajpis. Urmează ca eu astăzi sa merg acolo sa le reexplic toată situația și sa mi deblocheze banii dar copilul meu este răcit și nu ma pot deplasa. Deci urmează încă o săptămână cel puțin fără bani. Am nevoie de un avocat? Și dacă da, eu nu am bani de avocat. Cum pot sa procedez? Stau cu banii blocați de 2 luni deja și urmează a 3a... Afara este frig și... Nici nu aveți idee cât stres și disconfort mi au provocat. Mie și copilului mai ales

trandafir2 a scris:

Da, trebuie sa faceti contestatie la executre. URGENT !!

Da, faceti o cerere de ajutor public judiciar (oug 51 /2008) in cadrul contestatiei la executare si solicitati si un avocat din oficiu sau solicitati acest avocat direct la baroul de care apartineti dvs., printr-o cerere scrisa ori cautati intre prieteni, familie, cunostinte, pe cineva care stie carte. Multa sanatate si succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire indemnizatie creștere copil minima accalin accalin Buna ziua. Am si eu o intrebare legată de indemnizatia pentru creșterea și ingrijirea copilului și poprirea acesteia. Dacă o persoană are ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara doru 40 doru 40 in urma cu 4 ani am cunoscut o persoana din care a rezultat un baietel nu am fost casatorit eu am recunoscut copilu fara nici o problema dar in timp din pdvd ... (vezi toată discuția)
Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând ... DannyDaniela DannyDaniela Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând că are 14 ani și eu am proprie pe salariu îmi poate afecta banii din cont,eu acum nu mai ... (vezi toată discuția)