avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, am fost chemata la un interviu și mi-sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, am fost chemata la un interviu și mi-sa solicitat buletinul ...

Bună, am fost chemata la un interviu și mi-sa solicitat buletinul însă acesta urmeaza sa il dau la camin pentru a-mi face mutația și nu il voi primi cel putin o saptămână. Oare as putea sa ma prezint la interviu doar cu copia si eventual o poza a buletinului? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:09, 30 Septembrie 2021
Daca inca sunteti in posesie cartii de identitate puteti incerca sa mergeti la un birou notarial si sa faceti o copie legalizata dupa aceasta - tot e mai bine decat copie simpla si poza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie carte de munca cintus cintus Buna ziua, Am nevoie de copie dupa carte de munca. Firma la care lucrez are doua sedii in orase diferite. Eu lucrez la un sediu, si cartea de munca se afla ... (vezi toată discuția)
Legalizare copie act la alt notar decat cel care l-a emis mihai62 mihai62 Zilele trecute am avut nevoie de o copie legalizata a unui certificat de mostenitor.Am apelat la un notar,altul decat cel care il emisese,nefiind in ... (vezi toată discuția)