avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Mi-a luat masina foc in mers cu mine la volan si ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Mi-a luat masina foc in mers cu mine la volan si masina a fost ...

Mi-a luat masina foc in mers cu mine la volan si masina a fost cumpărată in leasing cu avans 8%+23 de rate plătite de mine. Întrebarea mea este: dacă am casco la mașină mai pot recupera valoarea plătită pana acum sau am dreptul la o nouă masina si valoarea ce a fost achitată sa reprezinte un avans?

Alte discuții în legătură

Dauna totala la masinile in leasing viorel. viorel. Buna ziua!In decembrie 2009 am din cauza conditiilor meteo am avut accident,cineva a intrat in mine frontal.Masina mea este luata in leasing de la Meridian din ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco nykylaura nykylaura Buna ziua.In luna august am avut un eveniment auto cu dauna totala .Firma de casco m-a despagubit cu suma de catalog a masinii(renault megane 2008) adica 8902 ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco louisa louisa Buna ziua Vineri noaptea sotul meu a suferit un grav accident de circulatie in urma caruia masina a luat foc si a ars in totalitate.Este vorba de un SUV ... (vezi toată discuția)