Am și eu o întrebare acuma câteva zile miam cumpărat cu un prieten 2 măști de Halloween ca să nu ne recunoască o femeie de la parterul unui bloc pe care ne conectam mereu la televizorul acesteea și neam pus măștile pe fata noi am început sa ne conectam și noi în acest timp stăteam lângă 2 masini după scurt timp trece o masina pe lângă noi și am fugit crezând ca era propietara televizorului și aceea masina nea filmat cum am fugit dar nu era pers cu televizorul ,
Accea masina avea camera în bord și sa dus la politie crezând ca am spart 2 masini după ceva timp ma suna maica-mea mea în timp ce eram spre drum spre casa și îmi zice sa vin ca ma cauta politia eu eram sigur ca a venit pentru televizorul care ma conectam la el eu și cu un prieten și când am auzit la ei ce masini am deschis și eu l-am spus ca nu știu nimic de mașini decât de televizor nea dus la secția de politie nea amprentat nea făcut poze mie și prietenului am declarat ceam făcut sau luat amprente și după masina și urmează sa fim sunați asta sa întâmplat acum 3 zile !
(Ce mi se poate întâmpla dacă sunt amprentele mele am dat exemplu menționez ca nu am atins nici o masina ) cu ce se pedepseste ?
Mimi este tare frica