avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am și eu o întrebare acuma câteva zile mi-am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am și eu o întrebare acuma câteva zile mi-am cumpărat cu un ...

Am și eu o întrebare acuma câteva zile miam cumpărat cu un prieten 2 măști de Halloween ca să nu ne recunoască o femeie de la parterul unui bloc pe care ne conectam mereu la televizorul acesteea și neam pus măștile pe fata noi am început sa ne conectam și noi în acest timp stăteam lângă 2 masini după scurt timp trece o masina pe lângă noi și am fugit crezând ca era propietara televizorului și aceea masina nea filmat cum am fugit dar nu era pers cu televizorul ,
Accea masina avea camera în bord și sa dus la politie crezând ca am spart 2 masini după ceva timp ma suna maica-mea mea în timp ce eram spre drum spre casa și îmi zice sa vin ca ma cauta politia eu eram sigur ca a venit pentru televizorul care ma conectam la el eu și cu un prieten și când am auzit la ei ce masini am deschis și eu l-am spus ca nu știu nimic de mașini decât de televizor nea dus la secția de politie nea amprentat nea făcut poze mie și prietenului am declarat ceam făcut sau luat amprente și după masina și urmează sa fim sunați asta sa întâmplat acum 3 zile !
(Ce mi se poate întâmpla dacă sunt amprentele mele am dat exemplu menționez ca nu am atins nici o masina ) cu ce se pedepseste ?
Mimi este tare frica
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 14:58, 1 Octombrie 2021
Sunteți minori?
Din ce povestiți că s-a întâmplat la poliție nu pare că ați fi - nu spuneți că ați fost cu părinții.
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2021
Emilika40, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu a sunat la politie,lovire de minori Mash1 Mash1 Salut,acum 2 ore eram cu un prieten si neam dat jos de pe un garaj de 0.5 m inaltime si am pus amandoi piciorul pe bara unei masini care parea abandonata.Nu ... (vezi toată discuția)
Spargere geam - faptuitori sub influenta alcoolului, consecinte Gabriel1993 Gabriel1993 Buna Ziua numele meu este gabriel si am o mare problema . Acum cateva zile eram cu prieteni mei ( eram 3 + 1 minor ) intr-un bar am baut cateva pahare ne-am ... (vezi toată discuția)
Acuzat de complicitate pe nedrept florin98 florin98 Acum 2 seri un prieten ma sunat ca vrea sa mearga la valu traian sa vorbeasca cu cineva ,zis si facut la 11 noaptea am plecat ,am ajns acolo eu am ramas in ... (vezi toată discuția)