avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In perioada de restricții, am fost nevoita sa merg in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In perioada de restricții, am fost nevoita sa merg in afara localității. Deși aveam masca,mănuși și declarație, am primit amenda, amenda în valoare de 5000 de lei, cu 50 de lei în 15 zile. Am platit a doua zi, online, unde nu specifica unde merg banii, ia

Amenda pandemie
Cel mai recent răspuns: MihaelaCristina98 , utilizator 22:53, 3 Octombrie 2021
Nelamurirea care este ?
Pai ce modalitate as avea sa rezolv, pentru ca cei de la anaf spun ca din documentele de plata reiese ca am platit, dar de fapt nu am platit pentru ca transferul l-a facut primaria cu un an mai tarziu. Iar eu acum apar in evidenta lor cu 4.950 de lei de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă din pandemie plătită la primărie apare neplătită la anaf. Dragos1900 Dragos1900 Bună seara, În data de 27.03.2020 am fost oprit de un echipaj al poliției și amendat cu 5.000 de lei pentru că nu aveam declarație, am zis ok am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 15-11-2020 am primit o amenda in valoare ... Sebi213 Sebi213 Buna ziua! In data de 15-11-2020 am primit o amenda in valoare de 300 de lei pentru ca nu aveam declaratia,mi-a venit procesul verbal pe 14-12-2020 si am ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa achitata, dovada achitarii nedepusa la parchet lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua Un coleg de-al meu de la serviciu se confrunta cu urmatoarea situatie penibila. A primit o amenda administrativa, care a achitat-o integral prin ... (vezi toată discuția)