avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In data de 15-11-2020 am primit o amenda in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In data de 15-11-2020 am primit o amenda in valoare ...

Buna ziua! In data de 15-11-2020 am primit o amenda in valoare de 300 de lei pentru ca nu aveam declaratia,mi-a venit procesul verbal pe 14-12-2020 si am achitat-o pe 23-12-2020 la primaria din localitate
Totul bun pana in anul 2021 cand primesc scrisoare de la anaf "Subsemnatul "V" se incep procedurile pentru executarea silita,vazand asta m-an dus iar la primaria localitati mele,ma duc imi spune doamna ca trebuie sa se faca transferul si totul se va rezolva,pe 4 mai vad sms de la banca mea "Din data de 4.05.2022" poprire" ma duc la primarie ,imi spun sa ma duc la Anaf,m-am dus la Anaf,imi spun sa ma duc la primarie sa-mi iau bani inapoi,ma invart ca pe un titrez si nu stiu ce sa fac,am chitanta plati,oridinul acela,dar vad ca pe cei de la Anaf nu ii intereseaza
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:28, 16 Mai 2022
Buna ziua, trebuie sa faceti contestatie la executare daca administrativ nu reusiti sa rezolvati problema. Mare atentie, contestatia la executare trebuie depusa la instanta in termen de 15 zile de la data la care ati primit somatia de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont impusa de directia taxe si impozite nbrailescu nbrailescu Buna seara. Am primit de curand mesaje pe telefon ca am o poprire pe mai multe conturi deschise la diverse banci, pentru suma de 271 ron, impuse de Dir. Taxe ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf pt cas ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Am primit si eu o minunata scrisoare de la ANAF , somatie de plata in care este o lista intreaga de contributii care teoretic le-as datora celor ... (vezi toată discuția)
Instituire poprire denisimona denisimona Buna ziua, Am primit acum cateva minute un sms de la o banca (cred) in care si specifica: \"Stimate Client, s-a instituit poprire pentru ... (sunt niste ... (vezi toată discuția)