avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua As avea nevoie de un raspuns de la un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua As avea nevoie de un raspuns de la un specialist in ...

Buna ziua
As avea nevoie de un raspuns de la un specialist in domeniul securitatii sociale. Am urmat o facultate dar acum ma aflu in prelungire cu doua semestre. Pot beneficia in continuare de pensie de urmas?
Am citit articolele referitoare la pensia de urmas este foarte general.
Voiam sa ma asigur ca sa nu am vreo surpriza de la cei de la Casa de Pensii (spre exemplu imi zic ca se acorda dar nu imi vine luna urmaoare sau ma dau in judecata mai tarziu ca sa restitui banii)
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cumul pensie de urmas cu alte venituri rdinamix rdinamix Buna! am mai intrebat diverse persoane insa raspunsurile difera de la om la om! Eu sunt student orfan de ambii parinti si primesc o pensie in urma acestora si ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia in continuare de pensia de urmas? ralucaanca ralucaanca Buna ziua, as avea nevoie sa ma lamuriti va rog cu o problema. Sunt studenta la o anumita facultate, si beneficiez de o pensie de urmas, in cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Daca ma aflu in prelungire de studii la facultate (am ramas cu ... Alexia Popescu Alexia Popescu Daca ma aflu in prelungire de studii la facultate (am ramas cu o restanta) pot beneficia in continuare de pensie de urmas? (vezi toată discuția)