avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare antecontract in cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare antecontract in cartea funciara

Buna ziua, in aprilie 2021 am facut un antecontract cu termen 3 luni pentru vanzarea unui teren cu avans de 2000 euro. Inainte cu cateva zile de expirarea termenului cumparatorul m-a anuntat ca nu mai cumpara terenul asumandu-si pierderea avansului. Dupa alte doua luni am gasit un alt cumparator insa in extrasul de carte funciara apare notificarea existentei antecontractului. Cum pot rezolva aceasta situatie in conditiile in care persoana cu care am facut antecontractul si care a executat notificarea nu imi mai raspunde la telefon? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Florin1968, utilizator

Alte discuții în legătură

Notare antecontract in cartea funciara Florin1968 Florin1968 Buna ziua, in aprilie 2021 am facut un antecontract cu termen 3 luni pentru vanzarea unui teren cu avans de 2000 euro. Inainte cu cateva zile de expirarea ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare apartament = nefinalizat din cauza vanzatorilor manoliu manoliu Buna ziua, Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: In data de 12.04.2011 am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartament in valoare de 60000 euro ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare garsoniera myk_romania myk_romania Buna seara tuturor. Am si eu doua probleme si va rog din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri...daca se poate. 1. Am semnat un antecontract de vanzare ... (vezi toată discuția)