avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune notariala

Buna, sunt Gemina,in legatura cu succesiunea vreau sa completez ca acel act are titlu simplu "Chitanta" si contine : Subsemnatu...am primit ...reprezentind avansul din pretul de cumparare al imobilului si din care ma oblig sa transmit platitorilor de mai sus (eu si sotul) , jumatate parte indiviza., si autentificarea .multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 18:55, 11 Ianuarie 2010
@gemina, va rog frumos sa nu mai deschideti noi topicuri , ci sa scrieti in continuarea celui deschis initial. Voi sterge topicul deschis in aceasta seara, fiindca nu-si gaseste rostul .Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune parinti decedati steef steef cum se face succesiunea in situatia in care ambii parinti sint decedati? au doi copii,unul in viata celalalt decedat (are 3 copii in viata) ce cota parte ... (vezi toată discuția)
Pamant cumparat fara acte anamaria_stefan anamaria_stefan Buna ziua, In urma cu mai bine de 10 ani parintii mei au cumparat 2 ha de pamant. nu a fost facuta nicio hartie notariala, nici macar o chitanta de mana. ... (vezi toată discuția)
Teren vandut de unul din mostenitori, fara succesiune b40erl b40erl Anul acesta am achizitionat prin chitanta de mana, cu 2 martori, un teren arabil extravilan de la o persoana care este unul din cei 7 mostenitori ai ... (vezi toată discuția)