avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama și sora ei au făcut taxa de succesiune Sora ei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama și sora ei au făcut taxa de succesiune Sora ei trage de ...

Mama și sora ei au făcut taxa de succesiune
Sora ei trage de timp nu vrea sa facem cadastru și dezmembrarea ce putem face in cazul acesta
Va mulțumesc
Tot amâna treaba cu cadastru și separarea curtii eu nu pot sa fac nimic sa bag lumina și apa
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Andrei dragos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:13, 4 Octombrie 2021
Buna ziua, fiti mai explicit.
II puteti spune ca se poate face asta amiabil si mai ieftin la notar, daca nu o sa mergeti in instanta...
Alta cale nu aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea alex-d alex-d buna ziua. tatal meu a murit in iunie 2009, si am ramas eu (fiul), mama mea si o sora vitrega (dupa tata). sora mea vrea sa vanda casa in care locuim (ea ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea ... Adevar2 Adevar2 Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea cu partaj? Bună ziua!Vă rog respectuos să mă ajutați cu un răspuns pentru ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire sandyprs sandyprs Buna ziua, Sunt mostenitoarea unei case plus pamant intravilan si extravilan impreuna cu sora mea.As vrea sa ii vand sorei mele partea mea casa plus pamant, ... (vezi toată discuția)