avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua am o întrebare pot sa intru in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua am o întrebare pot sa intru in concediu de creștere ...

Buna ziua am o întrebare pot sa intru in concediu de creștere a copilului dacă închei un contract de colaborare cu o firma eu fiind persoana fizica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 4 Octombrie 2021
Veniturile care se iau in considerare: veniturile din salarii și asimilate salariilor, din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală și din activități agricole, silvicultură și piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) care sunt definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) și (2) și art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.

Veniturile din activități independente cuprind veniturile din activități de producție, comerț, prestări de servicii și veniturile din profesii liberale, realizate în mod individual și/sau într-o formă de asociere, inclusiv din activități adiacente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri alte surse (contract civil) luate in calcul la indemnizatia crestere copil? MiGri MiGri Buna ziua! Sunt angajata cu norma de 2 ore si am si un contract de prestari servicii cu o firma (un fel de contract civil, fara caracter de continuitate). ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului daca ... C.Raluca C.Raluca Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului daca realizez venituri pe baza unor contracte de colaborare si nu sunt angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - declaratie 201 ContSters396415 ContSters396415 Buna ziua, Sunt angajata la o societate comerciala cu norma partiala.Pe langa acest job,am obtinut in ultimii 2 ani venituri din activitati independente ... (vezi toată discuția)