avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua am o întrebare pot sa intru in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua am o întrebare pot sa intru in concediu de creștere ...

Buna ziua am o întrebare pot sa intru in concediu de creștere a copilului dacă închei un contract de colaborare cu o firma eu fiind persoana fizica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 4 Octombrie 2021
Veniturile care se iau in considerare: veniturile din salarii și asimilate salariilor, din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală și din activități agricole, silvicultură și piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) care sunt definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) și (2) și art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.

Veniturile din activități independente cuprind veniturile din activități de producție, comerț, prestări de servicii și veniturile din profesii liberale, realizate în mod individual și/sau într-o formă de asociere, inclusiv din activități adiacente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri alte surse (contract civil) luate in calcul la indemnizatia crestere copil? MiGri MiGri Buna ziua! Sunt angajata cu norma de 2 ore si am si un contract de prestari servicii cu o firma (un fel de contract civil, fara caracter de continuitate). ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - declaratie 201 ContSters396415 ContSters396415 Buna ziua, Sunt angajata la o societate comerciala cu norma partiala.Pe langa acest job,am obtinut in ultimii 2 ani venituri din activitati independente ... (vezi toată discuția)
Contractele de presari servicii (venituri din alte surse) se iau in calculul pentru indemnizatia de crestere copil? livia_r0 livia_r0 Speta este urmatoarea. am un contract de munca (respectiv un loc de munca pentru care iau salariul lunar) si in paralel, pentru durate scurte 2, 3 luni, am ... (vezi toată discuția)