avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În anul 2020 am fost data în judecata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În anul 2020 am fost data în judecata de către ...

Bună ziua! În anul 2020 am fost data în judecata de către bunicul meu, acesta cerandu-si partea lui din imobil (eu impreuna cu el dețineam un imobil, el având cota majoritara). Tot Anul acesta, bunicul a decedat. Am fost la judecătorie unde am depus copie după certificatul de deces. Intre timp am fost citata sa ma prezint la proces, sedinta având loc astăzi 04.10. Am spus doamnei judecător ca sunt singura moștenitoare, bunicul neavând alți copii/nepoți (tatăl meu a murit acum 7 ani, iar bunica la fel). Răspunsul dat a fost ca sedinta se suspenda. Acest lucru înseamnă că procesul s-a sfârșit? Cum pot închide dosarul și cum pot face succesiunea?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:10, 4 Octombrie 2021
Dezbateți succesiunea. Nu vă împiedică existența dosarului, care, oricum, nu mai poate continua.
În cazul decesului unei părți din proces judecata se suspendă până la introducerea în cauză a moștenitorilor.
Dar dvs. (pârâta) spuneți că sunteți unica moștenitorare a reclamantului. Și atunci, doar n-o să vă judecați dvs. cu dvs. înșivă. (procesul trebuie să aibă cel puțin un reclamant și un pârât).
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral? dorel13 dorel13 Am un titlu de proprietate(teren extravilan) pe numele bunicului,mort inainte de emiterea titlului. Pe acest titlu sunt trecuti ca mostenitori copiii lui, ... (vezi toată discuția)
Anulare act succesiune cristea adi cristea adi buna ziua tuturor. sunt noua pe acest site pt ca am o problema si m-am gandit ca poate cineva stie sa-mi dea un raspuns. in 1993 bunica mea a murit.ea avea 5 ... (vezi toată discuția)
Proces civil ContSters212788 ContSters212788 Bunicii mei sunt dati in judecata intr-un proces civil pentru ai da unui vecin o parte din teren.Acestia sunt decedati de 10 ani.Ce pot face? (vezi toată discuția)