Bună ziua! În anul 2020 am fost data în judecata de către bunicul meu, acesta cerandu-si partea lui din imobil (eu impreuna cu el dețineam un imobil, el având cota majoritara). Tot Anul acesta, bunicul a decedat. Am fost la judecătorie unde am depus copie după certificatul de deces. Intre timp am fost citata sa ma prezint la proces, sedinta având loc astăzi 04.10. Am spus doamnei judecător ca sunt singura moștenitoare, bunicul neavând alți copii/nepoți (tatăl meu a murit acum 7 ani, iar bunica la fel). Răspunsul dat a fost ca sedinta se suspenda. Acest lucru înseamnă că procesul s-a sfârșit? Cum pot închide dosarul și cum pot face succesiunea?
Dezbateți succesiunea. Nu vă împiedică existența dosarului, care, oricum, nu mai poate continua.
În cazul decesului unei părți din proces judecata se suspendă până la introducerea în cauză a moștenitorilor.
Dar dvs. (pârâta) spuneți că sunteți unica moștenitorare a reclamantului. Și atunci, doar n-o să vă judecați dvs. cu dvs. înșivă. (procesul trebuie să aibă cel puțin un reclamant și un pârât).
Partaj succesoral?
dorel13
Am un titlu de proprietate(teren extravilan) pe numele bunicului,mort inainte de emiterea titlului. Pe acest titlu sunt trecuti ca mostenitori copiii lui, ... (vezi toată discuția)