avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Magazin-curent electric
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Magazin-curent electric

Buna seara! Va rapesc putin din timpul dvs pretios, sperand ca voi primi un raspuns pentru nelamurirea mea. La sat, in curte, alaturi de casa, am construit un magazin alimentar/mixt de dimensiuni mici, acum astept sa vina cei de la primarie sa imi faca receptia la terminarea lucrarilor, apoi urmeaza sa infiintez firma. Am citit undeva ca o sa am nevoie de certificatul de performanta energetica, si acum mi-am dat seama de problema mea. La sfaturile unor persoane din domeniul electricitatii, am tras curentul electric de la casa. Deschiderea unei noi partide, ar fi costat foarte probabil, enorm. Este corect ca am tras curentul electric de la casa? Pot sa achizitionez un contor pe care sa il montez pe magazin, sa imi contorizeze consumul acestuia? Am mai primit varianta trecerii curentului electric consumat de casa, pe firma. Sunt intr-o ceata totala. Ce este corect si legal sa fac in legatura cu curentul electric? Imi este teama sa nu am probleme acum la sfarsit. Va multumesc anticipat! Respect pentru tot ce faceti aici!
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plătim curentul la dezvoltator, iar acesta ne amenință cu debranșarea dacă nu vrem să achităm și pierderile. cum putem opri această ilegalitate? ada2011 ada2011 buna seara, locuiesc intr-un cartier rezidential si toate casele sunt bransate la un transformator, apartinand celui ce a construit cartierul. Urmeaza sa fim ... (vezi toată discuția)
Contor electric - ce se intampla cu cel vechi? ubancatul ubancatul Stie cineva ce face e.on energie cu contoarele vechi care le schimba din case? Suna prostesc intrebarea dar poate stie cineva sa-mi raspunda. ... (vezi toată discuția)
Contract angi25 angi25 Buna ziua! Va rog, cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema? Suntem 150 de apartamente (in 8 blocuri) care primim curent de la o institutie. Intrucat, ... (vezi toată discuția)