avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc si am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc si am probleme cu vecinii ...

Buna ziua,
Locuiesc la parterul unui bloc si am probleme cu vecinii de la etajele superioare care arunca tot felul de gunoaie pe geam si ajung in fata balconului meu: resturi de mancare, mucuri de tigari, ambalaje, pet uri, etc. Am facut sesizare catre Politia Locala, raspunsul lor a fost ca au cercetat zona si nu au identificat nimic. Sunt acasa in fiecare zi si n am vazut niciodata vreun politist prin zona. De asemenea, am instiintat atat verbal cat si scris Presedintele blocului iar raspunsul a fost sa identific eu persoana care arunca. Catre cine aș mai putea fac sesizare? Inca mai sper ca exista vreo autoritate care poate sanctiona acesti nesimtiti care arunca orice pe geam.
Multumesc;
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:42, 7 Mai 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Montati doua camere de supraveghere !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter emine emine Buna ziua, Locuiesc (cu chirie) intr-un bloc de 4 etaje la parter. Proprietarul a construit in urma cu cativa ani (inainte ca eu sa inchiriezl) un balcon in ... (vezi toată discuția)
Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)